Over mij

Welkom op mijn site!

Mijn naam is Josée Purvis, masseur, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Den Haag. Ik ben een sportieve vrouw, doe aan Yoga en ben geïnteresseerd in het menselijke lichaam en mind.

Ik heb de opleiding van sportmasseur in 2007 succesvol afgesloten. In 2017 heb ik een aantal massageworkshops gevolgd om eindelijk mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik al een lange tijd wilde. In 2018 heb ik de mogelijkheid gekregen om in de praktijk van mijn broer, Fysiotherapie Bezuidenhout,  te beginnen met mijn massages en deze kans heb ik aangegrepen om met Purvis Massage te starten.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en dat wil ik bevorderen door een goede massage aan te bieden. Mijn kracht ligt bij de aandacht die ik  aan de mensen geef en ze kan laten genieten van een massage die ze op dat moment nodig hebben. Mensen laten  ontspannen en losmaken van de spieren is voor mij niet alleen inspanning maar ook ontspanning.

Mijn motto is dan ook :

Massage: good for the Body, Mind and Soul